over ons – Agenda

De Heemkunde vereniging heeft in 2021 en verder de volgende activiteiten op de agenda staan (onder voorbehoud van de corona maartregelen)

Boorn & Boerschop 1e editie 2021 (nu verkrijgbaar bij Bruna Borne).
nieuws | meer informatie

De Rode Draad (heel 2021)
De Heemkunde vereniging werkt samen met een groot aantal Bornse organisaties om het textiel verleden van Borne zichtbaar te maken.
nieuws | meer informatie

De Rode Draad: Wisselende fotopanelen in de winkels in het centrum (vanaf april 2021)
De Heemkundevereniging heeft panelen met foto’s van Textiel Fabrikant Spanjaard in de etalages van onze centrum winkels geplaatst.
nieuws | meer informatie

Speciale uitgave Boorn & Boerschop over Textiel (augustus 2021)
nieuws | meer informatie

Open Monumenten dag 2021 (11 en 12 september)
Monumentenrun door het buitengebied met bezoek aan diverse panden met monumentenstatus. Veel monumenten zijn open voor bezichtiging. Deze gebouwen zijn ter herkennen aan de witte vlag van Open Monumentendag. In een aantal monumenten staat een verrassingsdoos voor de kinderen. Hierin zit onder meer een map met vragen en opdrachten die betrekking hebben op het gebouw.
nieuws | meer informatie

Heropening Historisch Informatie Punt (verwacht per 1 september)
nieuws | meer informatie

Algemene Leden Vergadering (nog niet bekend)