Aangekondigde Lezing op 14 december a.s. gaat niet door.

Geachte leden en belangstellenden,

Graag breng ik het volgende onder uw aandacht:

Op de activiteiten agenda van de Heemkunde vereniging Borne staat voor woensdag 14 december a.s. een lezing gepland. Deze is zowel in de Boorn & Boerschop van augustus jl. als tijdens de laatste ledenavond op donderdag 17 november aangekondigd.

Wij hebben ons afgevraagd of het wel verstandig deze lezing doorgang te laten vinden.

De reden hiervoor is dat er op woensdag 14 december om 20.00 uur een halve finale wedstrijd tijdens het WK voetbal in Qatar wordt gespeeld..
Het is natuurlijk helemaal niet zeker dat het Nederlands elftal deze avond zal spelen maar het ligt wel voor de hand dat velen van u deze wedstrijd, ook met andere landen, graag wil zien.

Het is volgens weinig zinvol een lezing te organiseren voor een slechts spaarzaam gevulde zaal. Ook voor diegene die de lezing verzorgt is dit niet leuk.

Om deze redenen hebben wij besloten de lezing niet door te laten gaan.
Wij zullen de lezing in januari/februari 2023 opnieuw inplannen.

De eerst volgende bijeenkomst is nu gepland op woensdag 11 januari 2023.
Dan houden wij de bekende “niejjoarvisiet”.
Hiervoor wordt u binnenkort uitgenodigd.

Namens het bestuur,

Bertie Velthuis. (secretaris)